Angela van Loenhout

Medewerker Marketing & Communicatie

Mijn naam is Angela van Loenhout. Ik werk sinds mei 2006 bij QNP. Destijds begonnen in Zundert als Commercieel medewerkster binnendienst en inmiddels werkzaam als medewerker Marketing & Communicatie.

Wat ik bij QNP doe? Voornamelijk werkzaamheden op gebied van communicatie en marketing en daarnaast houd ik me ook bezig met aftersales- en facilitaire zaken. Tevens ondersteun ik de rol als gastvrouw en spreek ik meldteksten in voor telefooncentrales van relaties. Kortom een afwisselende baan. Dat is juist zo leuk. De diversiteit aan werkzaamheden, contact met onze relaties, leuke collega’s en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan.

In de afgelopen jaren heb ik de groei van QNP meegemaakt. Van 1 naar 2 en later naar het 3e pand in Zundert. QNP groeit nog steeds!
Eind 2017 zijn we verhuisd naar het Rithmeesterpark in Breda en kan ik zeggen dat ik trots ben dat ik in dit mooie moderne pand mag werken. Strak, modern, transparant maar ook warm en sfeervol.
Een fijne werkplek!

‘De diversiteit aan werkzaamheden, contact met onze relaties, leuke collega’s en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan​.’

Naast werken is er zeker ook tijd voor ontspanning!
We hebben de vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes, georganiseerd door onze PV en we organiseren gezellige (online) avondjes.
Bij ons team geldt: collegialiteit en gezelligheid!

Dit alles zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!