Dimitri van Haasteren

Accountmanager

 

Mijn naam is Dimitri van Haasteren. Ik ben woonachtig in het prachtige Noord-Brabantse plaatsje Willemstad samen met mijn vrouw Esther en dochter Danae. Als het een beetje weer is zie je mij veel buiten alwaar ik veel fiets, tennis en zeil.

Ik ben accountmanager binnen QNP wat inhoud dat ik commercieel verantwoordelijk ben voor een groep klanten binnen QNP. Mijn grootste taak is adviezen uitbrengen richting mijn klanten op het vlak van IT en telecom waarbij de klant altijd centraal staat. Ontzorgen is een term die veel gebruikt wordt maar daar gaat het wel om. De klant moet goed zijn werk kunnen doen met de systemen die wij onderhouden en daar moet de klant geen omkijken naar hebben. De adviezen die wij geven helpen de klant op weg in een IT-wereld die vaak voor de klanten een ondoordringbaar woud is.

Sinds maart 2009 ben ik in dienst bij QNP. Dat lijkt heel lang maar dit is binnen QNP niet heel bijzonder. Gezien de leuke sfeer en het teamgevoel binnen QNP zijn deze jaren voorbijgevlogen. Werken bij QNP is dan ook een feestje, zeker sinds we eind 2017 ons nieuwe pand in Breda hebben betrokken.

‘Werken bij QNP is een feestje,
zeker sinds het nieuwe pand in Breda’

Ook buiten QNP doen we als collega’s veel samen zoals bijvoorbeeld de Singelloop in Breda, een Volleybaltoernooi, diverse tennistoernooien of gewoon gezellig met zijn allen uit eten!