Wij zijn QNP

Wat het werken bij QNP zo leuk maakt? Heel simpel: de persoonlijke aandacht. Er wordt naar je geluisterd. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten en er is ruimte voor je ontwikkeling. Je bent een belangrijke factor binnen het geheel. Binnen de IT-branche heb je iedere dag een nieuwe uitdaging. Het maakt niet uit op welke afdeling je werkt, iedere dag is anders en dat maakt het leuk! Samen zijn we een hecht team. Je zou bijna zeggen dat je onderdeel wordt van de ‘QNP-familie”. Zo voelt het. Het feit dat veel medewerkers lang werkzaam zijn bij QNP zegt alles!

Wil jij ook een plekje veroveren binnen dit gezellige team en ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in Breda met een mooie werkplek in een hypermodern pand? Ga dan naar vacatures en kijk of er wat voor jou bij zit en solliciteer direct.

Gezellige uitjes:
Naast het werk hebben we regelmatig gezellige samenzijn momentjes. We hebben personeelsuitjes, georganiseerd door onze PV, met en zonder partner. Regelmatig wordt er een avondje georganiseerd om samen een hapje te gaan eten en te borrelen in Breda. Per 5 jaar vieren wij ons jubileum met een weekendje weg, samen met onze partner. Zo zijn wij o.a. naar Brugge, Maastricht en Gent geweest. 

Sport:
Bij QNP vinden we de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom biedt QNP graag bedrijfsfitness aan!
Medewerkers van QNP kunnen zich inschrijven bij twee clubs en profiteren van een flinke korting!
Wij doen ook graag mee met sportieve activiteiten zoals het Bedrijven Beach Volleybaltoernooi, ROWI Volleybaltoernooi, Yellow Jersey Classic wielerronde, Singelloop en meer.

Kortom: volop collegialiteit, sportiviteit en gezelligheid!

Sfeer proeven

Een kijkje op de werkplek

Kom je ons team versterken?

Bel of mail ons voor een kennismaking.

Kom je ons team versterken?

Bel of mail ons voor een kennismaking.

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid