Erik Vissers

Project Engineer

Mijn naam is Erik Vissers. Ik ben als stagiair bij QNP begonnen toen ik 17 jaar was. Op het moment dat mijn BBL stageperiode voorbij was heb ik de kans gekregen om te blijven werken als Service Engineer, het startschot van mijn carrière.

Door de kansen die ik heb gekregen met beide handen aan te grijpen ben ik door de jaren heen gegroeid van Service Engineer naar Netwerk Engineer en uiteindelijk opgeklommen tot Project Engineer. Het is fijn dat ik altijd ruim voldoende uitdaging vind om mijzelf te ontwikkelen en de kennis binnen QNP verder uit te dragen richting andere collega’s waardoor ons team zich voortdurend blijft ontwikkelen. Ook door samen kennis te delen in de vorm van technische sessies worden we een steeds hechter team. We blijven leren van elkaar.

“Bij QNP heerst een informele werksfeer, waar naast het harde werken ook altijd tijd is voor gezelligheid!”

Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel mag uitmaken van dit mooie gezonde bedrijf. QNP is een warme organisatie. We hebben een groep fijne collega’s en we werken ook nog eens vanuit een mooi modern pand met alle faciliteiten die je maar nodig hebt. Ik kan dus echt wel zeggen dat ik met veel plezier bij QNP werk.