De sollicitatieprocedure van QNP

Heb je een interessante vacature gevonden en ben je benieuwd naar de sollicitatieprocedure?

1. Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Waarom twee weken? Omdat wij iedere sollicitatie zorgvuldig bekijken en de aandacht willen geven die er ook in is gestopt. Dat kan soms iets meer tijd kosten dan je zou willen.

2. Het eerste contact

Zijn we enthousiast over je motivatiebrief en CV, dan nemen we telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we kennismaken en kun je al je vragen stellen.

3. Elkaar ontmoeten

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken en of de functie past bij wat jij zoekt. Ook zal tijdens dit gesprek gevraagd worden naar je salarisverwachting/huidig salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten helder te krijgen.

4. Het tweede gesprek

Zijn we enthousiast? Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, salaris, het team en natuurlijk over jou. Het zou kunnen dat er nog iemand anders uit de organisatie bij het gesprek aansluit.

5. Samen eens?

Vaak zijn twee gesprekken goed genoeg om een goed beeld te krijgen. Als we het er allebei mee eens zijn wordt de arbeidsovereenkomst getekend en de startdatum afgesproken.

Welkom bij QNP!

 

AVG Disclaimer:

Door te solliciteren bij QNP ICT & Telecom Professionals ontvangen wij persoonsgegevens van u. Deze gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure en nooit aan derden ter beschikking gesteld. De gegevens worden uiterlijk 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd, tenzij expliciet toestemming wordt gegeven voor een langere periode van max. 1 jaar

Direct solliciteren?

Bel of mail voor een kennismaking. Je bent welkom!

Direct solliciteren?

Bel of mail voor een kennismaking. Je bent welkom!

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid