VoIP Engineer

Ben je sterk in de VoIP materie? Geeft het je energie om de best passende VoIP-oplossing te adviseren aan onze klanten en relaties? Solliciteer dan op deze vacature en wordt onderdeel van ons gemotiveerde QNP team!

Je bent een belangrijke schakel voor onze klanten. Je bent namelijk hun eerste aanspreekpunt bij technische vragen en problemen op het gebied van VoIP. Je bent dus breed inzetbaar. Van het beantwoorden van vraagstukken van klanten of collega’s tot het zoeken naar de meest efficiënte oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor uitdagingen welke zijn gericht op diverse VoIP oplossingen wat betreft connectiviteit, bereikbaarheid en samenwerken.
Dit doe je niet alleen! Binnen QNP heb je alle ruimte om te sparren met je collega’s.
We zijn een team professionals dat alles voor elkaar krijgt. We doen het samen en we zijn zeer klantgericht met een grote betrokkenheid. Je voelt je zo thuis!

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Het implementeren en beheren van diverse VoIP systemen als KPN EEN, 3CX en SwyxIT, daarbij hoort ook het verlenen van periodieke ondersteuning en het verhelpen van problemen bij klanten. Ook ga jij geregeld met een telecom accountmanager op pad om de klant zo goed mogelijk te adviseren en daarbij laat jij je passie voor de telecom zien waarin je nieuwe technieken en mogelijkheden presenteert.

Wat verwachten wij ?

 • Kennis en ervaring met actuele en moderne VoIP technieken
 • Kennis en ervaring met routing, Switching en VLANS
 • Ervaring met KPN EEN telefonie, 3CX en/of SwyxIT is een pré
 • Sterk analytisch vermogen
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden


Wat biedt QNP jou?

 • Een salaris dat wordt afgestemd op jouw leeftijd en ervaring;
 • auto van de zaak
 • uitstekende pensioenregeling
 • volop training- en studiemogelijkheden;
 • een moderne werkplek;
 • een ambitieus team met leuke collega’s;
 • de leukste uitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels!


QNP jouw nieuwe werkgever?

Sinds december 2017 vind je ons nieuwe, hypermoderne kantoor aan het Rithmeesterpark in Breda. Ons pand is naast de A16 gelegen, ideaal bereikbaar dus. Je werkt binnen een dynamische, gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals moderne werkplek, passend salaris, pensioen en laptop. Je kunt rekenen op een praktijkgericht introductie- en opleidingsprogramma waarbij regelmatig uitwisseling van kennis en nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. QNP is een platte organisatie met ambitieuze, hard werkende collega’s die samen werken aan het succes van de organisatie. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De branche staat nooit stil, dus jij en de organisatie blijven zich ontwikkelen en innoveren.

Jouw sollicitatie
Spreekt deze uitdaging je aan? Overtuig ons dan van jouw kwaliteiten, kennis en ervaring. Mail je motivatie met CV naar: werkenbij@qnp.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct meer weten of solliciteren?

Neem contact op met Meike of Angela:

werkenbij@qnp.nl

QNP
+31 (0)76 - 597 50 00 

Kom je ons team versterken?

Bel of mail ons voor een kennismaking.

Kom je ons team versterken?

Bel of mail ons voor een kennismaking.

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid